Skärmavbild 2013-06-19 kl. 22.44.24

1: Hej! Hur lång är du och vad väger du?
– är 172cm & väger ca 52kg ..

2: varför sminkar du dig? du är så jävla vacker naturligt, såg dig innan idag utan 🙂
– haha , tack ! men anser inte mig själv speciellt snygg utan :/

3: gör du lika mycket för alexander som han för dig?
– klart jag gör !!

4: Hej 🙂 Vill först och främst säga att din blogg är bäst. Du inspirerar verkligen.
Undrar dock om du är så mörk eller färgar du håret och bryn/fransar?
– tusen tack 🙂 har aldrig färgat fransar eller ögonbryn , men min naturliga hårfärg är inte såhär mörk nej .. har choklad brun hårfärg i mig själv men färgar det svart/brunt med jämna mellanrum .

5: Är du bara säljare på zara?
– bara & bara 🙂 ja .. är sales assistent men är i potential så kämpar för fullt 🙂

6: Varför är du och alex världens snyggaste par?
– haha ! vad gulligt du är , tack (från oss båda) 😀

7:  är du gammal gymnast? syns inte. dem brukar ha så “speciella” kroppar. du har jättefin kropp 😀
– ja det är jag ! men det är många år sedan nu 🙂 men tävlade i GF LING . tack 🙂

8: Hade varit kul att höra vad du har för framtidsplaner vad gäller jobb, utbildning etc.
– jag började på zara som säljare för lite mer än 1år sedan och efter ca 6 månader hade jag jobbat mig upp och hamnat i ”potential” (vilken lycka) detta innebär att företaget ser potential (afan) i mig och att jag nu tränas till att bli antingen coordinator , manager eller cashier (vetat sedan dag 1 vilket jag vill bli) och för ca 1 månad sedan klarade jag mitt första prov ! WOOOHOOO .. så min tanke är att jobba mig uppåt inom zara ! 🙂

9: varför skriver du inte om dig och alex mer? älskade att läsa om er
– aa , tyvärr :/ men kommer inte börja med det heller . mycket bättre att ha det vi har privat så man slipper massa hjärtlösa människor snoka och försöka förstöra ! likså gäller det min familj och mina vänner . berättar inte ens hälften av vad vi gör eller hittar på ..

10 : SNÄLLA FINA, VACKRA, BÄSTA NINA! berätta hur du sminkar dig. till vardags? sett dig på zara flera gånger och ditt ansikte är flawless trots att man ser att ni har stress upp till öronen. SNÄLLA!
– hahah ! go du e . tack 🙂 okej , here we go ! 1: primer photo finish från smashbox 2: cover all conceler från make up store 3 : matt puder från id 4 : rouge från make up store 5 : mascara från dior eller lancome 6 : ögonbrynskugga från make up store 7: läpparna kletar jag alltid fullt med olika läppglans eller lipbalm från elizabeth arden ..

11 : Hej! Undrar varför erkänner du inte att du är arab?
– lite svårt med tanke på att jag inte är det .

12 : hur många läsare har du???
– har ca 2O.OOO besökare i veckan

13 : Hej! Jag kom fram till dig en gång när vi var ute och berömde dig för din blogg (hoppas du minns) och var beredd på ett arrogant “tack”, men istället fick jag en kram med världens största leende och minns att du skämtade om din frisyr. Fan vad skön du är. Snälla visa dina läsare hur jordnära och härlig du faktiskt är! Kramizar/ Gabriella (blåa kjolen) 😉
– HAHA ! jag minns dig och du var hur rar som helst och tack för dina fina ord 🙂 orkar inte bevisa för folk att jag är trevlig och människa jag med . haha ! räcker att mina nära och kära vet att jag har ett hjärta jag med 🙂

14 : kom igen? din instagram? LÄGG upp bilder. vill se dina outfits.
– hmm . har tröttnat på det :/ kanske kommer !

15 : Var det värt att ha extensions (vill ha samma längd som du hade), och slet det mycket på ditt egna hår? Du är så jäkla snygg. Obeskrivligt! Kram
– först och främst , tack snälla ! & ja det slet en hel del . med tanke på att det var så långt var det väldigt tungt och det sliter ju . om det inte hade tagit så hårt på mitt egna hår hade jag haft det igen , för lääääänge sedan ! men . man känner sig fin hela tiden så det är nästan värt det ändån . haha ! nu gjorde jag dig nog bara ännu mer ”förvirrad” :O

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon