SONY DSC

hur stor blogg har du ? jag ligger faktiskt på 2a plats på helsingborg ”mest besökta privata bloggar” och har ca 20.000 besök i veckan !

samarbetar du med någon ? jag har samarbeten med olika hemsidor då & då , sen samarbetar jag med sveriges största mediakanal ”tailsweep” som annonserar ovanför min header↑

hur länge har du bloggat ? vet faktiskt inte , började med att lunarstorm skaffade ”dagbok” där man kunde skriva av sig lite då & då , vilket jag nappade på direkt . sedan avslutade jag mitt medlemskap på lunar och skaffade mig en blogg istället , så kanske sedan 2007 ?

varför bloggar du ? för att jag gillar det , sen har väl alla sina dagar då man tycker allt är mer eller mindre kul ! men detta har blivit en del av mig känns det som . .

har du några planer för att utveckla din blogg ? ja , en hel del ! mitt mål är givetvis att den ska bli större än vad den redan är .. tror att outfits bilder i coola miljöer hade uppskattats en del ? ska bara sluta lata mig och hitta en frivillig fotograf . hade ni tyckt om det ?

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon