Skärmavbild 2014-12-10 kl. 11.46.14
ni som har läst min blogg ett tag vet säkerligen min kärlek till mitt moschino skärp som jag köpte för några år sedan ! jag älskar det fortfarande och piffar ofta upp mina outfits med det ! kan länka olika outfits med det om ni vill ha lite inspiration till vad man kan använda det till , klicka bara på siffrorna för att se bilderna → 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6

skärpet är 107cm för att det ska passa de flesta , man kan göra fler hål eller klippa av remmen utan att det syns , det väljer man själv ! det är exakt det skärpet på bilden nedan ..

är ni också sugna på att ha ett liknande ? ni kan beställa ett via mig och få det levererat till er adress via posten ! det kostar endast 55O:- (inklusive frakt) för att beställa ett mailar ni bara mig på : nina.mariwany@hotmail.com

DSC03442

DSC03444

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon