Skärmavbild 2015-02-08 kl. 17.25.44

vår första kväll i london satte vi oss på ett ställe som hette momo , ett trevligt ställe med orientalisk inredning .. personalen var raka motsatsen mot sketch som vi precis hade gått från .. vi serverades leenden till höger och vänster samt supergoda drinkar ! vi satt där en stund och bara snackade tills de satte på en arabisk låt på max och allt blev helt till sig , om vi uppfattade det hela rätt så var det någon på fiket som fyllde år och alla började dansa , jag blev uppdragen av personalen och tackade inte nej utan dansade tillsammans med dem & dajana hängde också med och vi dog av flabb ..

kvällen slutade på ett ställe som heter cirque le soir ! ett ställe vi blev rekommenderade att gå till av johannaeo . vi hade hört att det var annorlunda och ganska knäppt men förväntade oss inte det vi fick uppleva . när vi kom in möttes vi av en transvestit med skägg , en dvärg som blev sminkad mitt i allt , en spågumma mitt i väggen , en snurrandes väggar med en bro , ett rum fullt av vita ballonger , en photo-booth , tjejer med latex från topp till tå . vi tänkte liksom ”omg , va e detta för ställe och vi fattade 0” helt plötsligt så skrek dem ”cirque le soir , cirque le soir, cirque le soir” och inspringades kom det in strippor som hällde stearin i varandras munnar , drog eldfaklor längst kroppen , en man som tryckte igenom ett svär genom munnen , en man som häftade sig själv på kroppen . vi var i chock men tyckte det var duktigt häftigt och helt annat än vad vi brukar vara med om .. mitt på dansgolvet kom även en kvinna in med en stor levande orm runt sig . det gillade jag inte alls och blev så frustrerad att jag släppte en tår . partykillah . äe , en galen och helkul kväll . kommer aldrig minnas denna dag !

DSC04305

DSC04308

DSC04311

DSC04316

DSC04319

DSC04321

DSC04336

DSC04328

DSC04345

DSC04338

DSC04331

DSC04348

DSC04351

DSC04357

 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon