.. om man själv får säga det så är jag en otroligt stark tjej & får ofta höra det från andra .. det är ytterst sällan jag tar åt mig det negativa , överanalyserar eller ens lyfter lillfingret för idioti som går emot mig .. men , denna psykopaten (jag har rätt att skriva så , hade ni sett alla kommentarer och saker så hade ni sagt att de var milt sagt) har faktiskt sugit ur min energi helt och hållet . känner mig matt och tom på något sätt ! det tar otroligt mycket att dagligen bli terroriserad med dödshot , oavsett hur stark man är . min gräns är verkligen nådd ..

när jag skrev inlägget igår där jag berättade om honom för er , var det inte för att få sympati . det var i studens hetta & jag hade fått nog och var tvungen att skriva av mig lite .. och det fick bli här . det är ingenting jag brukar men nu blev det så . la inte speciellt många tankar på mitt inlägg och arbetade direkt efter att det hade publicerats . men när jag slutade arbeta möttes jag av hur många fina kommentarer som helst från er .. er ♥ samt sms och samtal från nära & kära . men ni ? jag är en fis i atmosfären och ändån lägger ni ner tid och känslor på mig , mig !? kan inte beskriva hur rörd jag blev . mina ögon fylldes med tårar och jag blev helt varm i kroppen och för en stund glömde jag denna psykopat och det enda jag kunde tänka på var er , jag minns er kommentarer baklänges så många gånger jag läst dem och likså era namn . vilka människor , tack ♥ x 1 miljon ..

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon