Skärmavbild 2015-04-13 kl. 15.15.57

Skärmavbild 2015-04-13 kl. 15.03.02

en gammal kollega till mig vid namn susanne har startat ett företag vid namn ”fouta beduine” där hon säljer fouta ! för mig är det ganska nytt och kunde ingenting om det förens hon förklarade det för någon dag sedan . förr i tiden bar kvinnorna sina barn i en fouta för att underlätta deras vardagssysslor , men idag används foutan mer som en traditionell hammam handduk av både kvinnor och män .. deras foutas är vävda av 100 % bomull vilket gör att de blir mjukare ju mer de används och ju mer de tvättas . de är högabsorberande samt tar liten plats i väskan !

det finns 17 olika modeller att välja mellan och vissa modeller görs i flera olika färger ! ni kan besöka hennes hemsida HÄR och med koden 150203 får ni 1O% rabatt på er beställning och koden gäller till sista den 3Ode maj ! jag själv beställde precis ”elisabeth” i svart & vit som jag tänkte ha i soffan , tror den kommer bli finast hos mig !

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon