när det känns som om allt börjar vända sig till de rätta kommer det givetvis en käftsmäll återigen, blir så irriterad! jag är RIKTIGT hemmakär, nu menar jag riktigt. är jag med mina vänner så är vi till 90% av gångerna här, sover vi över så är det till 110% här (har aldrig sovit hos någon av mina vänner nu när jag tänker efter..) och ja, jag älskar mitt hem och är i behov av allt som är här under min vardag, speciellt med tanke på bloggen då jag fotograferar en del här.. oavsett vad! jag har fått en skada i min lägenhet som måste åtgärdas och igår fick jag reda på att jag måste ut härifrån tills måndag! WHAT.. jag ska tömma hela mitt badrum, hall och klädkammare på söndagkväll och sedan flytta på måndag då alla byggare kommer O7.OO och kommer vara här varje dag i…. ja, det vet jag ens inte! det kan ta upp till 2 månader. här kommer vara maskiner igång 24/7 så kommer inte kunna sova här liksom. har alltså ingen tillgång till badrum eller säng, dvs jag måste flytta! herregud. vilken tur att jag har en underbar familj som har ett 3de rum ledigt till mig och de står med öppna armar redo att ta emot mig, samt min kära som också erbjudit sig plats till mig.. vad hade jag gjort utan er!? men ändån!!! jag vill ha mitt hem, speciellt nu i höst/vinter. tror ingen vill se min resväska jag kommer packa med alla hårverktyg, smink och ja kläderna är inte så illa för jag arbetar heltid i uniform så till vardags är jag ändån inte så himla kreativ och välklädd.. men ja..

det enda positiva med denna skadan som ska åtgärdas är att jag fick möjligheten till en standardhöjning för en rimlig summa. tackade ja utan att blinka och igår fick jag vara med att planera och ändra om planlösningen (gäller att charma in sig och blinka lite med sina lashes, hahah) på mitt blivande badrum! riktigt kul då jag hatar det för tillfället, fett opraktiskt och gammalt så det kommer bli riktigt kul att komma hem till ett helt nyrenoverat badrum. MEN, innan detta sker ska som sagt skadan åtgärdas vilket jag inte kan släppa, 2månader. det är fan onormalt!! men ja, det är bara att börja packa sitt skit i en resväska och bege sig. jag hoppas att ni har förståelse för att mina outfits och allt kommer inte vara ultimat med tanke på att jag kommer leva med en resväska. men lovar att göra det bästa jag bara kan.. och ja, det kanske blir kul för er med att hänga med på denna lilla resan och se slut resultatet!!

large-3

large

large-2
large-1
large-7
large-4

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon