Det är så himla komiskt, det man inte har är det enda man suktar efter! Som nu, jag har inget badrum och knappt något hem och detta har resulterat i att jag sitter som en dåre och kollar inredning. Non stop! Jag har bestämt mig för att äntligen köpa en ny soffan, velat göra det så länge men har prioriterat annat. Men nu så, efter detta kaoset lagt sig förtjänar jag en ny stor soffa. Jag har även lagt ögonen på nya gardiner som är ganska udda samt en lösning för att skilja mina rum lite mer. Köksbordet har också tråkat ut mig något grymt mycket så har kommit på ett eget som jag förklarade för pappi samtidigt som jag satt med puppa eyes och hans svar var ”men de löser vi stumpan”.. haha! När det kommer till mitt badrum så känns väl det roligast med tanke på att det kommer vara nyrenoverat inom kort. Jag tänkte beställa tillhörande produktställ till glas duschen och köpa ny dekoration såsom handtvålspump, handdukar, ljus och annat kul. Just det köket är jag också redo att lägga några tusen på för att få det nytt och fräscht. Ny spis, ugn och bänkskiva! Ja det är inte mycket som jag vill ha kvar eller inte göra om, men jag älskar det! Inredning är så kul, speciellt under vintertiden när man spenderar grymt mycket tid här hemma. Nu väntar jag bara på att skadan ska åtgärdas och renoveringen vara klar innan jag sätter full fart med allt..

large
large
large-11
large-13
large-9
large-12
large-10
large-8
large-5
large-6
large-2
large-7
large-3
large-1
large-4

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon