WAW! Kan inte fatta att det redan är December, kan fortsätta och mala om detta tills nästa år (höhö) men kan som sagt verkligen inte förstå det, asså verkligen inte. Detta året har nog varit det värsta men också det bästa! Här är liiiiiiite av det goda och onda med 2015.

Till det negativa:
Jag har jag har fått kniven i ryggen av folk jag trodde var mina närmaste och bästa vänner. Men det är jag bara glad för, vill inte umgås med sånna människor och vara helt omedveten om hur dem egentligen är. Nu vet jag deras true color.

Jag har varit otroligt stressad dagligen över att arbeta heltid på zara och driva en blogg vid sidan om. Nu menar jag otroligt stressad. Sedan få ihop tiden att hitta på saker (så jag har någonting att blogga om) med nära och kära.

Mitt badrum åkte på en fuktskada och hela allt fick drivas ut, likså hallen, garderoben och matsalen. Herregud vilken kaos och likså är det fortfarande. Ett hem utan dusch överlever man, duschar 1gång om dagen men toaletten är lite mer problematiskt. Tacksam för att ha ett heltidsjobb (haha) och omtänksamma vänner och familj.

Jag har opererats två gånger av lite mindre roliga saker. Först min syn då laseroperationen förra året inte blev 110. Att operera ögonen är inte det värsta jag varit med om i smärtväg. Men det är otroligt obehagligt område att opereras på. Sen opererade jag ut en knuta i mitt bröst, det var mindre roligt trots att läkningen har gått smidigt (om man bortser att jag svimmade för 30 min sedan när jag såg stygnen, hahah).

Jag blekte mitt hår 3gånger och färgade det 5gånger inom loppet av 20 dagar vilket resulterade att jag fick klippa av en bit (som jag så noggrant sparat med hela min själ) samt tappade kvalitet jag låg inne med som var felfri innan projektet. För vad? För att ha samma hårfärg igen, j a g ä r e n r i k t i g t s p o n t a n i d i o t!

I januari månad fick jag en stalker här på bloggen som skrev runt 30 kommentarer om dagen, allt från att han ville dö för mig från att stänka min mammas blod på väggarna. Han fotograferade både mitt och mina föräldrars boende och skickade via Facebook till mig och sedan gjorde falska Facebook konton på mina nära och kära och addade mig. Jag fick ett x antal samtal från honom också. Jag svarade ALDRIG på hans kommentarer (godkände ens inte dem) och svarade aldrig på facebook eller samtal. Det enda jag gjorde var blockade Ip nummer efter Ip nummer samt alla konton och samtal. Detta tog ganska hårt på mig i början och jag var konstant otrolig. Jag sov inte utan en kniv brevid sängen och gick alltid beväpnad. Han höll på non stop i 6 månader intensivt och nu har det avtagit. Han skriver fortfarande men inte i närheten av vad han gjorde innan. Jag mådde som sagt fruktansvärt dåligt i början och blev helt paranoid och trodde alla män runt mig kunde vara han. Under denna tid fick jag även reda på vilka som stod vid min sida och stöttade mig igenom detta. Jag kommer alltid vara på vakt för idioter som min stalker och kommer aldrig skylla mig själv för att vara med om det för att jag är en ”offentlig” människa. Detta är så jävla oacceptabelt oavsett vem man är.. Offentlig som icke.

Till det positiva:
Jag har rest otroligt mycket, 3st helt oförglömligt roliga resor: England, Dubai och Serbien! Sen alla roadtrips jag gjort 1gång i veckan. Stockholm, Malmö, Karlskrona, Köpenhamn och Göteborg.

Jag har kommit vissa vänner närmare, har delat så stört många minnen som kan få oss att garva  oss till döds. Jag har öppnat mig mer och delat allt med dem, både gott och ont. Utöver det har jag skapat sjukt mycket nya kontakter under årets gång. Tror aldrig jag mött så mycket människor som detta året både jobbrelaterat och vänskapligt.

I början av året renoverade mamma och pappa min lägenhet när jag var i England. Det enda som var kvar va köket och badrummet vilket kommer vara helt nyrenoverat innan årets slut. Hela min lägenhet kommer kännas som ny då en ny soffa, matbord och massa annat inhandlats.

Jag fick kontrakt på United som en Professionell bloggare och det känns toppen att få vara med från start med ett sådant härligt gäng bloggare med viljan och glöden för hela universum. Jag är en stolt United Influencers bloggare och vill utvecklas som ett raketskott.

I början av året slösade jag så som jag alltid gjort i mitt liv. Jag är tyvärr en slösare och har svårigheter med att spara. Men under de andra halv året har jag faktiskt börjat tänka till lite. Jag har börjat laga matlådor hemma till jobbet och äter numera kanske ute 2-3gånger och innan åt jag ute 2-3gånger om dagen. Kraftig skillnad det. Vilket har resulterat i att jag kunnat köpa roliga saker för mina pengar än att lägga fler tusenlappar på mat. Det känns vettigt och bra!

Jag har även kommit underfund med vad jag vill göra med mitt liv och har redan satt mål för 2016 som ska uppnås under årets gång. Mer redo än såhär blir jag inte!

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon