Sanningen är väldigt rå och hård vissa stunder men så värt att veta. Jag uppskattar all sanning som landat på mig de senaste dagarna och är evigt tacksam för de som kontaktat mig angående detta. När man satt den första pusselbiten så faller alla andra på plats.

Jag är och alltid varit en väldigt stark kvinna, det finns ingen anledning att inte vara stolt över det. Det är sällan jag tar åt mig av saker och ting och har väldigt lätt att skaka av mig det mesta. Det krävs mycket för att något ska bita på mig. Det är både på gott och ont. Jag har i vissa situationer uppfattats som känslokall då det inte varit min mening. Men fortfarande är det ingen som trampar mig på tårna. Jag är bestämd och principfast och har man svikit mig en gång så finns det kanske en möjlighet till en andra chans, alla är vi människor. Likså jag men tusentals misstag under mina 26år på jorden. Men att svika mig två gånger och förvänta sig att jag ens ska kolla åt människans håll, det händer inte. Totalt omöjligt rättare sagt. Jag är snäll, respektfull och ödmjuk mot dem som är det helhjärtat mot mig. Men jag har svårt att lita och släppa in människor på djupet men när jag väl gör det så håller jag så hårt jag bara kan och hade kunnat ta en kula för personen. De människorna som står mig nära vet att jag är villig att offra allt för dem och står alltid vid deras sida till 110. De andra, obrydd och orörd av deras tillvaro och handlingar, som sagt både på gott och ont. Det låter väldigt hårt men det är också en ren och skör ärlighet. Det är sån jag är och det är någonting jag kommit i insikt med och handlar efter det mer och mer med tiden.
Jag har förlåtit en gång och har hamnat i samma situation för andra gången, jag tror ni hänger med på resten nu. Aldrig mer.. Aldrig.

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon