Vaseline har nyligen lanserat en lotion i spray som jag testat nu under 1 veckas tid. Den är superenkel att bara spraya med på kroppen och sedan smörjan in med. Den är ganska lätt i formulan och sjunker in snabbt i huden vilket jag tycker är bäst. Jag älskar sprayflaskan då jag har väldigt långa naglar och för alla som har det vet vi hur jobbigt det är med krämer i burkarna då man måste balansera produkten på ovansidan av nageln om man inte vill gräva inifrån och få massa kräm under nageln. Usch! Så spryfalskan får ett stort plus från mig, minus är doften. Den doftar ingenting och det kan jag väl tycka är lite tråkigt. Tar jag mig tiden att smörja in mig vill jag gärna att det ska kännas och dofta lite lyx. Såg dock precis att den finns i choklad doft vet dock inte hur den doftar, någon annan som vet kanske?!

DSC01940

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon