Nu har ännu en chef lämnat oss (ingen pallar med oss, HAHA) och varje gång någon slutar är det som ni vet fullt av gotte på bordet i vårt personalrum, men vicky gjorde någonting annorlunda som jag & många andra uppskattade så mycket mer än muffins och läsk. Hon köpte en stor bukett med rosor och skrev ett personligt meddelande till ALLA i hela huset, även om hon arbetade hos oss på damavdelningen så uppmärksammade hon allas personligheter i huset, även de på barn och herravdelningen. Hon skrev konstruktiv kritik så vi alla kan bli bättre samt några rader med ord som värmde. Vi är säkerligen 40st i hela huset, tänk så fint av henne. Vi önskar dig all lycka i framtiden Vicky och hoppas du kan hitta ännu ett gäng du kan skratta både med och åt, hahah! Kramar ♥

IMG_4040

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon