Dumt nog har jag haft ett sprillans nytt Nitendo Wii ståendes i min tv-bänk i några år nu utan att ens tänka på det. Jag har aldrig haft det kopplat i denna lägenheten och här har jag ändå bott i några år. Dumt! Har kunnat ha superroligt med vännerna alla kvällar vi spenderat här. Har både Singstar med mikrofoner (perfekt på förfester när man tror man sätter tonen och kan alla ord i en låt men är totalt tondöv) och Sport där man kan spela bowling, tennis, golf och boxning. Jag kopplade iallafall in det för några dagar sedan och fick köpa mig ett nytt spel då de andra spelen är fysiskt krävande vilket är svårt för mig nu efter operationen. Jag köpte iallafall Super Mario, fasen vad kul det är. Men också beroende framkallande. Finns de andra spel ni kan rekommendera? Helst spel där man bara kan gå rakt fram, höger och vänster. Har svårt för spel som man kan snurra 360° på, blir helt yr och svimmfärdig. Hahah! Tacksam för alla tips annars ♥

DSC02195
DSC02198

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon