Jag har berättat för er att jag inte är rutinerad eller något fan av bus, men gav denna en chans efter att Rebecka hade tipsat mig hel hjärtat om hur bra den är.. & jag håller med till 110. Detta måste vara världens bästa bus (typ) Man får en riktigt schyst bränna och den höll på mig i 6 dagar innan den började försvinna successivt. Jag har fått små finnar av mina andra bus jag testat genom åren men inte en enda från denna och det var nog de bästa av allt + appliceringen var superlätt då man bara sprayade jämnt över hela ansiktet, så lätt att få till det snyggt liksom. Jag kommer använda denna ikväll efter jag solat bara för att få en extra snygg och märkbar färg. Men endast i ansiktet då det krävs en del övertalning innan jag kletar sånt på kroppen. Har ändå ganska brun hud på kroppen, speciellt efter 10 min i fusk solen så det behövs nog inte! Jag klickade hem min HÄRifrån för cirka hundralappen..

DSC02504

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon