Slutade tidigt i fredags för en ledig helg väntade mig, mötte mamma direkt och vi åkte iväg och handlade både middag & tårta inför kvällens kalas. När klockan slog 18.00 kom min lilla familj, vi är totalt 7st med mig! Så väldigt lite men kärleksfull familj.. Vi åt och drack i lass och berättade gamla minnen och kom in på de enda gången jag och pappa bråkat under våra 25år tillsammans.. Vi skrattade så tårarna rann för de va en riktig bagatell.. I slutet av kvällen var alla proppmätta och jag begav mig hemåt med alla presenter och somnade med världens leende på läpparna för min fina familj..

IMG_5375
IMG_5396
IMG_5398helt stört vackra människor! sjukt nog lika fina på insidan som utsidan .. ♥
#viärdemtremusketörerna

IMG_5403
IMG_5404
IMG_5408 (1)överlycklig för tårtan, haha! som ett barn..

IMG_5409denna utsikten är too die for & vilken tur jag hade med vädret!

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon