Detta är min everyday frukost som jag försöker hålla mig till, den både mättar och är god! Ett glas med C-vitamin, för er som inte vet är detta tillskott superbra för immunförsvaret, tänderna, huden, skelett och ens blodkärl. C-vitamin är äv en bra för ämnesomsättningen & för att ombilda kroppsfett till energi.. I min kopp är det en mindre nyttig latte macchiato, men espresson innehåller koffein och får mig att bli pigg och med lite mjölk socker och karamellsmak är det ju himmelsk gott. Jag tog dock den med ”less sugar” denna gång och den är nästan godare om jag ska va ärlig. I skålen är den mjölk tillsammans med 2 skopor Paulines super musli med kokos, hallon och kakao. Den tycker jag sådär om, har ett svag minne av att granolan är hundra gånger godare. Men båda mättar så år äta upp denna sen köpa den andra.. De två tabletterna ni ser är Silicea som är för hud, hår, naglar och mage! Den är bäst. Och den andra är en multivitamin tablett som gör lite allt möjligt för kroppen..

Jag sätter alltid klockan på O7:5O när jag är ledig men idag vaknar jag av att jag stängt mitt alarm och vaknade 11:11 istället, omg. Paniken!!! Men har bara lite att göra vid datan och här hemma så behöver egentligen inte stressa, tur det.  Ha en bra dag!

image1

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon