Som många av er redan vet håller jag på en med att lasra bort allt hår från min kropp. Jag började med armarna för ett tag sedan och efter 8 gånger kände jag att allt var borta. Men nu har jag börjat med hela ben + armhålor också. Jag har bara gjort de behandlingarna 3 gånger och på benen har det försvunnit fläckvis. Men i armhålorna!!! nästan HELT borta, efter bara 3 gånger. Jag förmodar att det är en ultimat utgångspunkt då jag har som groväst och mörkast hår där + ljusas hy. Jag rakar numera mina armhålor var 8de dag och då är det endast lite stubb fläckvis.. Jätte skönt faktiskt! Jag ska på min 4de behandling nu i dagarna och längtar redan för det är så himla skönt att slippa raka sig eller att när man gör det så slipper man stubb efter någon dag som jag alltid fick annars!

Ni får 20% rabatt på alla laserbehandlingar hos Caroline på Akacia kliniken om ni uppger mitt namn, hon ger även ett paket pris ifall man vill göra fler än 1 område. Ring: 0701-88 01 66 för tidsbokning samt frågor..

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon