Många av er tror att jag har svart hårfärg, but I dont :/ Jag har brunt hår med ganska mycket guldiga toner. Så när jag får utväxt syns det faktiskt och känner mig skabbig oavsett hur fixad jag är. Denna gången höll jag mig så länge jag kunde, dvs ynka 2cm! Hahah. Innan jag bokade en tid på bästa Solid hair! Jag färgade håret som vanligt blått svart med en skonsam toning & fick både massage i tvättstolen och en cappuccino att gotta med mig med under färgningen.. Jag tog även med mig mina clip extensions som de färgade till mig i samma färg som mitt hår, det blev sjukt likt och jag fick hem det i en liten påse som jag har här hemma redo för lite festligare tillfällen. Jag gick alltså därifrån lika nöjd som vanligt.

IMG_5933
hahah, på riktigt? som en kvast.
IMG_5941TOLD YA!

IMG_5949Mmmmm….

IMG_5956TADA!

IMG_5964
IMG_5966

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon