Just det, för ett tag sedan var jag och tjejerna iväg och såg Chris Brown. Vi hade köpt vanliga biljetter och på tåget påväg ringde hans manager mig och sa att vi inte behövde dem och skulle möta honom utanför, vilket vi gjorde.  Vi gick in på baksidan och fick VIP armband och möttes av 7 vakter som sa ”no kömmer de good stuff” haha vi dog. Han tog oss backstage där alla artister satt och jag har nog aldrig känt mig så viktigt. Hahah. Vi fick gå in i front row där det var en egen sektion med ett få tal människor precis någon meter från scenen, helt stört. Vi slapp trängas bland den andra folkmassan och vi stod så sinnes nära.

Förband var Wiz Kid som gjorde mig överlycklig, älskar honom och hans musik!!!! Och innan CB kom ut körde August Alsina några låtar & även han är en av mina top 5 favorit artister. Fan vad lycklig jag var den dagen, obeskrivligt. Sen kom Chris Brown ut och körde en helt stört bra show. Han dansade, beatboxade, sjöng, rappade och jag vet inte allt. Underhållning på hög nivå! Ja, kvällen var minst sagt störd & oförglömlig..

IMG_6438
IMG_6439
IMG_6456
IMG_6463
IMG_6466
IMG_6477
IMG_6478
IMG_6499
IMG_6504

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon