Jag har aldrig under mina 27år låtit någon röra mina fötter eller ens haft en tanke på att unna dom pedikyr. Men nu har tankarna vandrat på andra banor och fick för mig att göra det för drygt 1 vecka sedan. Jag fixade dom hos Kelly där jag gjort manikyr i snart 1år.. Jag började med ett fotbad och massage i stolen, sen filade och skrubbade hon dom innan fotmassagen som avslutades med svart lack på alla tio tår. Det kittlades till en början men fick koncentrera mig och tillslut lyckades jag slappna av.. Av någon anledning så orkade jag inte vänta tills lacket hade torkat så fick för mig att köra hem, det komiska i det hela var att jag fick ju gå mitt i stan med dessa pappers-sandaler i den neon-gula färgen. Alla kollade och fick le lite sött och skratta med så ingen skulle tro att jag var seriös.. Pappers-sandalerna vek sig av bara blåste så fort jag tog ett steg så det tog mig säkerligen 5 minuter att gå 10 meter. Bra där..

IMG_6931
IMG_6932

 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon