Hi gals! Jag väntar på att vännerna ska plocka upp mig, duktigt skönt att vara i tid någon gång och få ta det lugnt i soffan innan vi möts. Annars har jag alltid stress på livet och hinner i sista sekund. Vi ska lämna staden strax för lite shopping, middag och vin i en annan stad. Helsingborg är inte så givande eller händelserik stad så älskar att dra härifrån så fort jag får några timmar över. Ska lösa lite ny musik vi kan lyssna på under resan dit.. Spotifys vecka tips är super ju, de brukar rekommendera bra låtar där.. Btw! Jag sov 12 timmar inatt, helt stört men fan vad det behövdes, tror dock jag precis hade blivit byxmyndig när det hände sist, gud.. Vaknade inte en enda gång under hela natten och sovit som ett litet barn non-stop.. Sen har jag städat här hemma och fotograferat lite nya plagg som jag fick hem i brevlådan imorse. Tänkte börja visa er min nya bomber jacka som jag har på mig idag, de kommer upp i ett annat inlägg lite senare. Den är riktigt fet..

image1

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon