Mamma och pappa bjöd mig på Via95 räkfrossa för någon dag sedan, skalade räkor i mängder och åt bröd med havsalt och aioli till. Vi alla tre älskar skaldjur så detta var så givet för oss. Samtidigt som vi njöt av maten delade vi en flaska vitt vin. Underbar kväll vid havet med solnedgång och världens finaste människor vid min sida.. Till efterätt åt vi en oslagbar crème brulee! Jag vet inte om ni minns men fick dille på de för något år sedan och åt allt från 1-3 st om dagen och kunde inte sluta, jag är fortfarande lika knäpp i det men inte på samma nivå. Men det är en efterrätt jag alltid beställer och i alla olika länder och städer jag beställt det är detta den absolut godaste jag någonsin smakat! Vi var nära på att beställa vasin runda till (vi e riktigt grisar när det kommer till mat & godsaker). Till crème bruken fick man färska bär, hallon sorbet, chokladsås och kaksmulor. Ohmajgad. Måste dit igen inom kort bara för att äta denna!!!

IMG_7392

IMG_7391

IMG_7393

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon