Vi hade löst ett stort härligt gäng för en heldag på Liseberg i Göteborg, men två stycken blev sjuka under natten och det blev bara jag, Michelle och Arman till slut. Vi var nära på att skita i det men åkte till slut i sista sekund. Inte ska det hindra oss att vi är ojämnt antal eller att Arman behövde stå ut med både mig och Michelle, hahah! Han är van… Vi startade med en frukost på Etolie där jag och Arman shottade ingefära som förävrigt är bland det värsta jag vet men eftersom jag kände mig lite smått krasslig så var det ytterst lämpligt att hålla k*ft och dricka upp det. Jag åt iallafall en supergod baguette med ost och skinka samt drack en färskpressad juice med morot och jordgubbar!

Det gick snabbt att köra till Göteborg då jag och Michelle sov hela vägen, vaknade av en sur Arman som tyckte vi hade lämnat honom i all ensamhet i bilen, haha. Vi var pigga och glad och hoppade av i Göteborg som barn på julafton. Jag åker exakt allt och vill att allt ska gå gå ännu snabbare än vad det redan gör. Ja när det gäller karuseller och allt med fart är jag helt orädd (till skillnad från när jag var liten och de fick stoppa karusellerna när de precis startat då jag skrek som om någon slaktat mig) Vi var där i 7 timmar innan vi bestämde oss för att köra hem igen. Arman tvingade in oss redbull och chips så vi inte skulle somna igen. Hahah.. Jag blev överenergis istället och dansade till säkerligen 20 låtar i rad, inte normalt utan som en minst sagt galning.

IMG_7405

IMG_7406

IMG_7407

IMG_7411

IMG_7413

IMG_7416

IMG_7418

IMG_7421

IMG_7422

IMG_7424

IMG_7426

IMG_7427

IMG_7435

IMG_7436

IMG_7437

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon