Jag har vid tidigare tillfällen hyllat mac longprowear concealer och står fortfarande fast vid hur bra jag tycker den är. Mitt senaste köp var dock mindre smart då jag klickade hem NC30 som jag haft de senaste månaderna. Men nu är jag mycket brunare och ser faktiskt inte klok ut om jag använder den, ogillar starkt när man sminkar sig med för ljus concealer, contouring i all ära men panda effekt är inte någon hit. Jag fick därmed klicka hem en annan färg som passade min hudton bättre, vilket blev NC42.. Jag kan blanda dessa två när min hudton blir ljusare mot höst och vintern och sedan bara köra på NC30 igen under vintertiden. De håller i 12 månader så jag hinner använda båda. Den ljusaste är än så länge perfekt som bas på ögonlocken innan skuggor och som contouring på näsbenet och under kindbenet…

DSC03459
DSC03460

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon