Benefit är ett märke som bara växer och växer i makeup världen. Jag själv har aldrig blivit besviken av deras produkter och då har jag testat mascaran som faktiskt är en av mina favoriter genom alla år. Deras highlighter samt rouge är också riktigt bra produkter. Därför var det givet för mig att testa deras pore minimize som man applicerar innan sin primer samt foundation för att minska porerna och håller sminket på plats lite längre. Mamma köpte varsin till oss när vi var en helg i Köpenhamn och vi båda såg fram emot att testa produkten. Jag är dessvärre inte jätte imponerad av denna produkt. Porerna blir mindre ja, men det är inte en övervägande fördel för mig då min T-zone blir otroligt glansig och faktiskt otroligt fet och flottig av krämen. Jag står hellre ut med lite större porer och låter min T-zone vara torr och under kontroll.. Kanske bara min hy som reagerar såhär på produkten för majoriteten värkar gilla denna produkt.

DSC03402

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon