Någon undrade vad jag använde mig av för puder för att fästa min concealer och har faktiskt använt ett puder från anastasia tills den tog slut för en månad sedan och sedan dess har jag använt detta luxury powder från Ben Nye i färgen banana. Detta puder är ganska känt och många kopplar det till Kim Kardashian då hon hyllat det en del och använder det på många av hennes make up tutorials. Det är en produkt för mig då den mattar ner och hjälper min concealer att sitta fast under hela dagen. Den är inte speciellt tjock så att det lägger sig i linjer och ser kakig ut, men den är heller inte för tunn så den knappt hjälper. Enda nackelden är väl att det smutsar ner som fasen dagligen när man ska häll upp lite i korken för att sedan doppa penseln innan applicering. Det här med lös-puder är inte riktigt min grej, blir irriterad av de små smink molnen och att mitt svarta sminkbord måste torkas dagligen. Haha! Men ja, produkten gillar jag i sig, bara lite opraktisk för min smak.. Jag klickade hem min från ebay.com!

DSC03464

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon