Jag besökte Paolos restaurang precis vid öppning och blev grymt besviken över deras service som var total katastrof, minns ni inlägget jag skrev om det? Om inte läs här.. Men gav det en chans tillsammans med mamma en kväll efter jobb, vi beställde en pizza med parma skinka som vi delade på då vi ej var hungriga utan endast lite sugna och varsitt glas vin var givet. Maten var jätte god och service ingenting liknande vårt senaste besök, de var trevliga hjälpsamma och service minded rent generellt. Till efterrätt beställde vi den omtalade nutella pizzan med vanilj glass, jordnötter och banan. Den är verkligen en killer och värt att besöka restaurangen för oavsett bra eller dålig service. Haha! Jag och mamma började skämta om allt och inget och som vanligt spårade vi totalt och fick värsta skrattanfallet så jag fick hämta serverester i lass då vi båda alltid gråter av skratt och det slutar med att vi har mascara till knäna.. Hon är bäst!

IMG_7993

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon