Jag hade några ärenden i Malmö innan jag åkte, bland annat ett besök hos min tandläkare som jag besöker var tredje månad. Munhygien är otroligt viktigt för mig och sköter den till punkt och pricka. Hade även ett bloggmöte bokat. Men både tandläkaren och mötet visste jag skulle gå snabbt så frågade om mamma ville hänga med mig ner så kunde vi göra en heldag av det. Hon hängde glatt på och vi började med nutella pannkakor på festivalen och sen drog vi en runda till skybar för en drink innan vi satte oss på lilla torg och åt en sallad i solen och drack vitt vin till. Vi blev dock duktigt besvikna på maten från Grappa. Vi beställde en cesar sallad som var allt annat än god. Skinnet på kycklingen var kvar, jag gick ett ben i min kyckling och salladen var torr då det snålat med dressingen. Det var otroligt varmt denna dagen och solen stekte på rejält när vi satt på uteserveringen, exakt vad vi båda älskar. Iallafall något positivt med vårt besök på lilla torg. Haha! Efter maten tvingade jag mamma att pussa mig i all folkmassa för jag såg ett gigantiskt hjärta gjort av blommor som jag tyckte kunde vara fin i bakgrunden av en puss bild på oss, haha jag är creepy! Mamma skämdes och bilderna blev mindre charmiga då det ser ut som om jag tvingar en främling kyssa mig, Hahah. Vi shoppade ingenting utan mat, skratt och vin var vårt mål för denna dag..

IMG_8046
IMG_8049 (1)
IMG_8054

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon