6e dagen i Miami tog vi taxin direkt efter vi hade vaknat till Sawgrass mills som låg 1 timmes bilfärd från South Beach.. Det är ett gigantisk shopping centrum med outlet butiker, vi var där tills de stängde dörrarna framför näsan på oss klockan 22.00 på kvällen, vi hann dock shoppa en massa då vi var där i flera timmar. Jag kom hem med 6 kassar och tjejerna minst lika mycket. Vi var vrål hungriga efter centret så vi drog till stan och åt varsin charkbricka och drack mer Sangria. På vägen hem såg vi världens catfight mitt på gatan och vi kunde inte låta bli att titta, jätte underhållande när de höll på att vandalisera en butik och vet inte överallt de befann sig. Sju polisbilar kom och ALLA körde förbi trashen som hade stått och vevat i över en timme. Haha, men till slut fick dem tag på dem och de fick åka med pappa bolis tel station..

img_8482
img_8483
img_8484
img_8485
img_8489
img_8490
img_8491
img_8492
img_8495
img_8500

 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon