Dag nummer 7 var utan tvekan den roligaste på hela resan, även den mest störda, men får hålla mig till bloggramarna och leka mer sofistikerad och berätta allt det milda. Vi startade dagen med en powerwalk i jakt på ett par klackar till Daie som hon missade när butiken stängde framför näsan på henne kvällen innan, vi gick nog 920304 mil innan vi hittade butiken och när vi väl var framme hade de ens inte klackarna i sortimentet, perfekt. Det positiva med denna lilla promenad var att vi fick se så sjukt fina och pampiga lägenheter samt hus.. + att vi helt plötsligt hamnade i ett område (washington street fick vi reda på i efterhand) fullt med guld butiker! Dash, MAC, Sephora, Victorias secret och många andra.. Vi shoppade loss och hela min budget gick nästan i Dash butiken. Jag älskade allt där inne men economic chef daie fick styr på mig, någorlunda.

Vi stack sedan hem och fixade oss inför kvällen, vi hade bord på en klubb vid namn wall. Den var helt okej men kanske också den klubben med en musik minst lik vår smak. Vi var där ett tag innan vi hamnade på klubben Mokai som blev ett minne vi sent kommer glömma. Vi drack drinkar vid vårt bord även där, rökte vattenpipa och jag fick en gigantisk födelsedagstårta. Inte ofta utan en födelsedag ens.. Ja, det slutade med en fylla likt hangover filmen….

img_8520
img_8521
img_8524
img_8526
img_8528
img_8529
img_8530
img_8531
img_8532
img_8569
img_8571
img_8584
img_8586

img_8650
img_8656

waiting on ma selfie queens

 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon