Hi. Känner mig stressad återigen, vill hinna med så himla mycket! Jag arbetar en hel del igen. Eller ja precis som vanligt heltid och nu är släkten på besök och vill hinna med att träffa dem så mycket som möjligt men eftersom jag arbetar 11-21 oftast så blir det så himla sena kvällar och när alla är trötta efter att varit igång hela dagar.. Jag ska dessutom hinna ta igen allt bloggande från min resa, landa lite här hemma, komma över mitt jetlag, planera in vinterns resa som måste bestämmas innan fredag, packa väskan för kanske två kommande spontana resor nu i dagarna, skriva klart min ansökan för ett arbete, skriva avtalsinlägg och ja gud vet allt. Ovanpå allt detta vill jag komma igång med träningen, färga håret igen, fixa fransar och testa yoga. Är grymt stressad och önskar just nu att jag bara kunde jobba och umgås med familjen.. Damn it! Ibland älskar jag mitt liv med all stress och allt som händer och ibland vill jag bara krypa under täcket och sova ut..

img_7250

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon