Tionde dagen i USA packade vi våra väskor på morgonen och sedan tog ett inrikes flyg med amerikan airlines till NEW YORK! Känslorna var splittrade då jag ÄLSKADE Miami, kändes så sjukt tråkigt att lämna då jag utan problem hade kunnat flytta dit.. Men sen såg jag verkligen fram emot att åka till New York, aldrig varit där och alltid velat! Inrikes flyget tog bara 3 timmar och jag fick faktiskt plats 1 medans tjejerna fick tillsammans på rad 20! Haha, men jag fick världens bästa sällskap. En liten hund som blev helt förtjust i mig (& jag i henne) och vägrade sitta hos sin husse och drog tassen på mig varje gång jag inte klappade henne.

Väl framme i New York tog vi taxi till lower Manhattan där Rebecca bor. Kramade henne så hårt, så skönt att träffa henne igen. Hon visade oss upp i hennes lägenhet vilket var på 24de våningen med den finaste lobbyn ever. Vi packade upp allting, duschade och sedan tog taxi till en restaurang som hon hade bokat, den hette Catch och där serverades vi sushi, mac n cheese med hummer och en massa annat gott. Kan ha varit den godaste maten jag ätit under hela denna resan, utan tvekan… Efter middagen stack vi till klubben Marquee där vi hade bord hela kvällen, de spelade lite reaggeton emellanåt och det var stunder vi gick mest loss. Vi såg även en del svenskar där såsom New kid och Fanny Lyckman, kan vara universums snyggaste par..

img_8853
img_8865

img_8868

img_8870

img_8873

img_8875
img_8876
img_8877

img_8879

 

 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon